Even voorstellen..

Wie is Synoptic?

Synoptic richt zich specifiek op het realiseren van haalbare oplossingen op het gebied van Exact Software. Denk hierbij aan vervanging, uitbreiding en fine tuning. Meer dan eens helpen wij bestaande Exact gebruikers een forse stap verder door onze specifieke kijk en uitgebreide ervaring. Het is fijn om te horen dat klanten ons waarderen als sparringpartner en kennisspecialist. 

Het doel is altijd het verbeteren van het rendement door haalbare oplossingen!

Waar wordt Synoptic nog meer voor gevraagd?

  • Software implementaties (Exact Synergy, Globe, Qlikview)
  • Tijdelijke (operationele) ondersteuning
  • Verkoop van Exact software via onze zusteronderneming Activium
  • Projecten: analyse, implementatie, planning, begeleiding en management

Activium

Synoptic B.V. heeft zich vanuit haar specialisme aangesloten bij de Activium groep. Activium is een sterk groeiende organisatie op het gebied van bedrijfssoftware voor het MKB en middelgrote organisaties.

Activium is Gold Partner van Exact Software en leverancier van diverse aanvullende software. Daarnaast ontwikkelt Activium eigen software en maatwerkprogrammatuur. Met meer dan 20 medewerkers en met meer dan 500 klanten is Activium een stabiele en gedreven Exact-partner. Vanaf het begin is het de opzet geweest een hoge klanttevredenheid te bereiken. Door uitsluitend met ondernemende en ervaren consultants te werken kunnen wij dat ook waar maken.

 

Wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op om over zaken te praten of om gewoon hallo te zeggen!

Kennis maken?

Klik hier voor onze contactinformatie

 
Exact certified partner